Ik hoop dat het jou en jouw naasten goed gaat en dat je gezond en wel bent. Als jij direct of indirect bent getroffen door het coronavirus dan wens ik je sterkte en vooral beterschap toe. Denk goed om elkaar.

Maurits Groot Kormelink
therapie rouwbegeleiding na verlies ede veluwe

Maatregelen

Op 23 maart heeft het kabinet aanvullende maatregelen genomen in de aanpak van het coronavirus. Ik volg de informatie over het coronavirus op de voet. Als zorgaanbieder wil ik bevorderen dat cliënten, collega’s en ikzelf gezond blijven.

Gevolgen voor de dienstverlening van Maatwerk bij Verlies

  • ‘Werk zoveel mogelijk via beeldbellen.’ (uit de aangescherpte en nieuwe maatregelen van 23-3-2020). De begeleiding van cliënten zal de komende periode telefonisch, via beeldbellen of online worden uitgevoerd. Hierbij ben ik flexibel om een afspraak aan te passen, te verzetten of te annuleren.
  • ‘Alle bijeenkomsten zijn verboden tot 1 juni.’ (uit de aangescherpte en nieuwe maatregelen van 23-3-2020). Groepsgerichte hulp en scholing voor de professionals die ingepland was tot 1 juni zal daarom worden verzet of geannuleerd.

Bereikbaarheid

De praktijk blijft open voor de begeleiding van cliënten. Neem bij vragen of om een om een afspraak aan te passen bij voorkeur contact op via de e-mail of stuur een bericht via het contactformulier.

Voor verdere adviezen/tips bel je de landelijke informatielijn (0800-1351) of kijk je op de website van het RIVM of van de Rijksoverheid.