Colofon

De website maatwerkbijverlies.nl is ontwikkeld door Maatwerk bij Verlies in samenwerking met Beabudai Design uit Hoogeveen. Heb je een vraag of opmerking over deze website? Neem dan contact op via info@maatwerkbijverlies.nl.

Disclaimer maatwerkbijverlies.nl

De website is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Maatwerk bij Verlies aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Maatwerk bij Verlies gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend. Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op maatwerkbijverlies.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet worden gebruikt door anderen.

De foto’s op de website zijn gemaakt door de volgende fotografen:

  • Arjan van Bruggen in opdracht van Maatwerk bij Verlies
  • Maartje Brok in opdracht van Maatwerk bij Verlies
  • Lieke Beijen in opdracht van Maatwerk bij Verlies
  • Leon Schut in opdracht van Maatwerk bij Verlies (headerfoto’s)
  • CC0 Creative Commons (enkele overige foto’s bij berichten)

Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden via info@maatwerkbijverlies.nl?

error: Inhoud is beschermd