Colofon

De website maatwerkbijverlies.nl is ontwikkeld door Maatwerk bij Verlies in samenwerking met webdesigner Beabudai Design. Heb je een vraag of opmerking over deze website? Neem dan contact op via info@maatwerkbijverlies.nl.

Disclaimer maatwerkbijverlies.nl

De website is met zorg samengesteld, maar we kunnen niet garanderen dat hij geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Maatwerk bij Verlies aanvaardt daarom geen aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook, die het gevolg is van eventuele onjuiste informatie op deze website. De site is uitsluitend bedoeld als informatiebron. Maatwerk bij Verlies gaat door het plaatsen van informatie op deze website geen verplichtingen jegens derden aan van welke aard dan ook. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom uitdrukkelijk geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

Alle teksten en afbeeldingen op maatwerkbijverlies.nl zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen zonder toestemming niet worden gebruikt door anderen.

De foto’s op de website zijn gemaakt in opdracht van Maatwerk bij Verlies door de volgende fotograven:

  • Lieke Beijen (alle foto’s m.u.v. headerfoto’s homepage + dienstenpagina en foto’s bij berichten)
  • Leon Schut (headerfoto’s homepage + dienstenpagina)
  • CC0 License (foto’s bij berichten)

Staat er een tekst of afbeelding op deze website waarvan verkeerde copyrights worden gebruikt, wil je dit dan melden via info@maatwerkbijverlies.nl?