Fijne spreekkamer / coachruimte / zzp werkplek te huur om met klanten/cliënten in gesprek te gaan tijdens coachings- of therapiesessies.

Ben jij een sociaal-professional die voor coachings- of therapiesessies op zoek is naar een representatieve praktijkruimte? Dan is onze spreekkamer wellicht interessant voor jou. Omdat wij naast onze kantoorgesprekken, ook veel op pad zijn verhuren wij voor enkele dagdelen per week onze spreekkamer. De kamer bevindt zich in het bedrijvencentrum Silva Sanat aan de Stationsweg nummer 60 in Ede. Het voormalige GGD-gebouw is vrijwel organisch getransformeerd in een centrum voor bewuste ondernemers. Het bedrijvenverzamelgebouw biedt onderdak aan een diversiteit aan disciplines: van acupunctuur tot yoga en van ergotherapie tot zorg voor kinderen met leer- en gedragsproblemen.

De ingerichte spreekkamer is een fijne plek om met klanten/cliënten in gesprek te gaan tijdens coachings- of therapiesessies. Professionals kunnen de ruimte per halve dagdeel (2 uur), dagdeel (4 uur) of dag (8 uur) huren tegen een betaalbaar tarief. Wanneer op vaste momenten gehuurd gaat worden, dan is een korting bespreekbaar. Neem voor meer informatie over de ruimte contact op.

De locatie is goed bereikbaar met het OV, beschikt over parkeerplekken, een ruime wachtkamer en keuken en toiletten.

Update 18-10-2022: ruimte is op dit moment niet beschikbaar.

Praktijkruimte goed bereikbaar met het OV, beschikt over parkeerplekken, een ruime wachtkamer en keuken en toiletten.