Als professional was ik al geregistreerd in het Register Jeugd- en gezinsprofessionals van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd, het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg en bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg. Daar is nu een gecertificeerd kwaliteitssysteem bijgekomen: het Kiwa Keurmerk Zorg. Door dit keurmerk kan ik laten zien dat ik serieus werk maak van de kwaliteit van zorg en dat mijn praktijk Maatwerk bij Verlies voldoet aan de eisen die daaraan gesteld worden door klanten, professionals en opdrachtgevers. Een organisatie met het Kiwa Keurmerk Zorg heeft intern de zaken goed op orde, stelt de klant centraal en werkt voortdurend aan het verbeteren van de zorg- en dienstverlening. Kiwa staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en vertrouwen. Ik ben dan ook erg trots dat mijn praktijk Maatwerk bij Verlies het keurmerk heeft mogen ontvangen!

Kiwa Keurmerk Zorg voor Maatwerk bij Verlies