hulpverlening scheiding verlies rouw
Spreekuur rouw in de buitenlucht

Op donderdag 3 oktober 2019 van 10:00 – 12:00 organiseert Maatwerk bij Verlies samen met Pluktuin de Bosrand uit Wageningen voor de tweede keer een speciaal spreekuur.

Tijdens het spreekuur kan je op een mooie, rustige locatie in gesprek gaan met rouwtherapeut Maurits Groot Kormelink van Maatwerk bij Verlies uit Ede. Rouwen is een persoonlijk en uniek proces. De manier waarop rouw beleefd wordt en hoe lang het rouwproces duurt, is voor iedereen anders. Tijdens het spreekuur kan je hierover in gesprek gaan.

Het meemaken van een verlies heeft een grote impact: dit proces noemt men rouwen. Naast het rouwen na het overlijden van een dierbare zijn er ook andere vormen van rouw. Bijvoorbeeld rouwen om het verlies van een relatie of als kind over de scheiding van ouders. Ieder mens beleeft rouw op zijn of haar eigen unieke manier: er is daarom niet één bepaalde goede manier.

Meer informatie over het spreekuur vindt u binnenkort op de agenda van www.pluktuindebosrand.nl Aanmelden kan via info@pluktuindebosrand.nl Na aanmelding is het spreekuur kosteloos.