kind verlies rouw scheiding
Wanneer kinderen een verlies meemaken, dan staat hun leven op de kop. Hoe kan je als ouder je kind hierin ondersteunen?

Afscheid nemen hoort bij het leven, iedereen krijgt er vroeg of laat mee te maken. Toch is omgaan met verlies en verdriet iets wat mensen moeten leren. En ook dan nog, elk verlies en ieder afscheid blijft een ingewikkelde ervaring.

Wanneer kinderen een verlies meemaken, dan staat hun leven op de kop. Als ouder wil je je kinderen hier zo goed als mogelijk in begeleiden. Ouders hebben vaak allerlei vragen en kunnen zich hier onzeker over voelen. Inzichten in het rouwproces van kinderen gekoppeld aan praktische tips kan dan helpen.

Op zaterdag 12 oktober is Maatwerk bij Verlies aanwezig op het evenement Ervaar Bewust Ede. Iedereen is welkom bij de stand. En speciaal vanwege de Week van de Opvoeding, wordt er tijd gemaakt voor ouders die hun vragen over opvoeding en rouw willen stellen.

Wil je langskomen om jouw vraag te stellen, stuur dan van tevoren een bericht via het contactformulier op de website. We houden dan rekening met je komst en zorgen dat er ruimte is om de vraag goed te kunnen bespreken.