Maatwerk bij Verlies is volop in ontwikkeling en zorgvragers en verwijzers weten ons goed te vinden. Om zo goed mogelijk aan de groeiende vraag te voldoen hebben we het team uitgebreid. Onze nieuwe collega Jochebed stelt zich voor:

Mijn naam is Jochebed Bouter. Ik werk op incidentele basis voor Maatwerk bij Verlies, als verlies- en rouwbegeleider.

Daarnaast werk ik als oncologieverpleegkundige in een groot ziekenhuis. Ik zie daar van dichtbij wat een grote impact ziekte en verlies hebben op mensen en gezinnen. Anderzijds zie ik hoeveel veerkracht mensen weten aan te boren om hiermee om te kunnen gaan.

Jochebed

Als verlies- en rouwbegeleider wil ik de heftigheid van de situatie niet uit de weg gaan, maar ook kijken naar wat aanwezig is om op een goede manier verder te gaan. Of je nu heel jong bent of ouder, het lijkt het mij een uitdaging om daar samen met jou naar te zoeken!

Ik ben beschikbaar op maandag en vrijdag.